Algemene voorwaarden

Hier kunt u onze leveringsvoorwaarden doornemen, wij houden niet van kleine letters maar van duidelijkheid.

 

Prijzen:

      De prijzen in onze winkel zijn onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen. Wij doen echter ons uiterste best om eventuele wijzigingen zo snel mogelijk aan te passen. Bij eventuele zetfouten, houden wij ons het recht voor deze aan te passen en zullen u bij een bestelling eerst op de hoogte stellen van de werkelijk prijs.

 

       Genoemde prijzen zijn voor onbewerkt textiel, tenzij anders vermeld. De prijzen voor de bewerking kunt u terugvinden op de desbetreffende pagina of zal u per e-mail worden verstrekt..

 

       Genoemde prijzen zijn exclusief de eventuele verzendkosten maar inclusief de BTW tenzij anders vermeld. Op de factuur wordt de BTW apart vermeld.

 

Betaalwijze:

       Alle betalingen geschieden normaal gesproken met IDEAL. Bij overeen gekomen betaling op rekening geldt een maximale betalingstermijn van 14 dagen. Wij houden ons het recht voor om daarna de wettelijk toegestane rente te berekenen. Bij "vooruit betaling" anders dan IDEAL zal de bestelling worden verwerkt als de betaling is ontvangen.

 

Bestelwijze:
        Er kan uitsluitend per E-mail besteld worden. Onder duidelijke vermelding van: Artikelnummer, maat, kleur en aantal.

 

Levering:

       Alle goederen zullen zo snel mogelijk geleverd worden. Mocht het zo zijn dat de leveringstermijn langer dan 14 dagen zal worden of dat een bepaalde maat of kleur (tijdelijk) niet meer leverbaar is, zult u hierover een E-mail ontvangen. Is bij ons uw telefoonnummer bekend, dan zullen wij telefonisch contact met u opnemen.

       Het gegeven tarief voor verzending is een starttarief, de prijs voor verzending wordt berekend naar gewicht en kan dus uiteindelijk hoger uitvallen! Bij retourzendingen worden de verzendkosten niet vergoed. Het adres voor de retouren vind u op onze contactpagina.

 

Borduringen:

       U krijg van het te borduren patroon eerst een digitaal voorbeeld toegestuurd, hieraan dient u uw goedkeuring te geven of eventuele aanmerkingen. zonder goedkeuring wordt niets geborduurd, dus het is voor u van belang om hier zo snel mogelijk op te reageren.

 

Eigendom:

       Alle goederen blijven het eigendom van Borduurstudio van Loo, totdat de factuur volledig is voldaan.

 

       Alle borduurpatronen, gemaakt door Borduurstudio van Loo, blijven ten alle tijde eigendom van Borduurstudio van Loo en kunnen daarom ook niet worden opgevraagd.

 

Algemeen:

       U dient bij levering de ontvangen goederen te inspecteren op eventuele afwijking van bestelde kleur of maat of andere afwijkingen en bij afwijkingen ons hierover zo snel mogelijk op de hoogte te stellen.

Bij retourzendingen worden geen verzendkosten vergoed, deze zijn dus voor eigen rekening!

Retourzendingen binnen 8 dagen na ontvangst in de originele verpakking.

 

 

Aangeleverde kleding:

Het borduren van door u aangeleverde kleding is voor eigen risico!!

Aangeleverde kleding dient uitgepakt en ontdaan van spelden (blouses) te worden aangeleverd, anders zal hiervoor € 0.25 ex p/st worden berekend.

 

Beschrijvingen:

Alle beschrijvingen en produktspecificaties, zijn conform de door de leverancier aangeleverde gegevens. Borduurstudio van Loo kan niet aansprakelijk gesteld worden voor afwijkingen hierin. Wel zal zij er alles aan doen om de gegevens zo goed als mogelijk "up to date" te houden.

 

 

 

                       Bewerkte goederen worden niet retour genomen!.